Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ Α΄ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ

Στους τρεις παρακάτω συνδέσμους θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν τις εγγραφές των μαθητών σε ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ και ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ για το σχολικό έτος 2020-2021!


Το δημοτικό σχολείο θα δέχεται για εγγραφές Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από τις 11.00πμ έως τις 12.00μμ. Τα έγγραφα που πρέπει να προσκομίσετε είναι η αστυνομική σας ταυτότητα, το βιβλιάριο υγείας του παιδιού για τα εμβόλια και αποδεικτικό στοιχείο της διεύθυνσης κατοικίας. Οι βεβαιώσεις φοίτησης του νηπιαγωγείου θα δοθούν προς εξυπηρέτηση των γονέων απευθείας στην διεύθυνση του Δημοτικού σχολείου.


ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ
ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΎΝΤΑΙ 15-30 ΜΑΪΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ και ώρα 10.00΄-12.00΄ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΤΟ 2015 ΚΑΙ ΤΟ 2016.
Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι:
·         α. Αίτηση εγγραφής – Υπεύθυνη δήλωση (γίνεται ηλεκτρονικά με τους κωδικούς του taxisnet  στην ηλεκτρονική υπηρεσία «Πρώτη Εγγραφή» της ψηφιακής πύλης gov.gr
·         β. Αποδεικτικό στοιχείο, από το οποίο, διαπιστώνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή (λογαριασμός ΔΕΗ, εκκαθαριστικό ΔΥΟ, ενοικιαστήριο κλπ)
·         γ. Έντυπο με τα στοιχεία των γονέων και άλλων τέκνων που φοιτούν στην συστεγαζόμενη σχολική μονάδα, αν υπάρχουν (δίνεται από το Νηπιαγωγείο).
·         δ. Επίδειξη του βιβλιαρίου υγείας του μαθητή, ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια και φωτοτυπία της αντίστοιχής σελίδας. 
·         ε. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.) που συμπληρώνεται από γιατρό.  
Στο προαιρετικό ολοήμερο πρόγραμμα δύνανται να εγγράφονται:  Μαθητές των οποίων εργάζονται και οι δύο γονείς, προσκομίζοντας σχετική βεβαίωση του φορέα εργασίας τους.
ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΘΗΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020.
ΕΦΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ, Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 2821038248

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΑΣ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ: 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου